Kovid kao lutrija, Kolarov kao Materaci, a Ibra je čudo

Serie A 19. okt 202018:22 > 18:33
Getty Image

Nekadašnji direktor Milana Adrijano Galijani prokomentarisao je poslednji gradski derbi Milana i aktuelnu situaciju oko pandemije koronavirusa.

Galijani je govoreći za italijanske medije primetio da se nedovoljno piše o činjenici da je njegov nekadašnji klub na čelu Serije A.

Povezano

Milan je prvi na tabeli, ali nisam video da se o tome nešto piše. Stvarno čudno. Ako se računa period od nastavka Serije A posle pauze zbog koronavirusa, Milan ima najbolje rezultate u Italiji. I u novoj sezoni ima sve pobede u Seriji A i u Evropi„, komentariše nekadašnji direktor Rosonera Adrijano Galijani.

On je danas direktor derugoligaša Monce, ali i dalje je veliki navijač crveno-crnih.

Ne znam šta će se dogoditi u budućnosti, ali vidim da je Milan trenutno najbolji. Uspeli smo da posle deset godina ponovo pobedimo Inter kao gosti, a i tada je Ibrahimović igrao za nas. Sećam se bilo je 1:0, a penal koji je tada napravio Materaci bio je identičan ovom sada Kolarova„, podseća Adrijano Galijani.

Posebno ističe švedskog asa, povratnika u tim posle pauze zbog koronvirusa.

Ibrahimović je fantastičan! Do sada je mogao da postigne osam golova, a ne četiri, da je igrao sve utakmice. Covid-19 je kao lutrija, svi moramo da živimo sa tim. Dok ne stigne vakcina, ovaj virus će nas proganjati. Još važnije je da doktori otkriju odakle dolaze epidemije. Bojim se kada igrači izlaze, ali ne želim ništa da kažem da ne izazovem kontroverzu. Mislim da FS Itaija i Liga ne mogu da učine više od ovoga„, zaključio je nekadašnji čelnik Milana.