Berluskoni želi da se otarasi Alegrija

Serie A 30. maj 201310:12
Podeli:

Nekadašnji fudbaler Milana Alesandro Kostakurta rekao je da predsednik kluba Silvio Berluskoni želi da se otarasi trenera Masimilijana Alegrija.

Sastanak Alegrija i potpredsednika Milana Adrijana Galijanija otkazan je u sredu jer Berluskoni nije mogao da prisustvuje.

„Vest da je sastanak otkazan je veoma zagonetna. Nisam mislio da je odlazak Alegrija tako izvestan. Znajući Berluskonija, mislim da želi da se otarasi Alegrija, ali ne samo to, već i da uopšte ne želi da razgovara s njim“, rekao je Kostakurta.

Kostakurta koji je za Milan odigrao 663 utakmice, kazao je da Alegri dobro radi u tom klubu. „Moj lični utisak je da Alegri radi dobar posao u Milanu. On je bio Galijanijev izbor“, kazao je Kostakurta. Alegri, koji je trener Milana od 2010. godine, često se javno nalazio na meti kritika Berluskonija. Berluskoni će u petak otputovati za Gruziju, gde će pratiti oproštajnu utakmici nekadašnjeg fudbalera Milana Kahabera Kaladzea. Tamo će se susresti sa Klarensom Sedorfom koga mediji pominju kao potencijalnog naslednika Alegrija.

Author: B92