Janković: Verona je moj klub

Serie A 29. mar 201410:14

Utakmica Serije A, između Verone i Đenove biće između ostalog zanimljiva zbog Boška Jankovića. Srpski fudbaler bivši je član Đenove, dok sada nosi dres Verone.

– Za Đenovu sam igrao pet godina i o tom klubu zaista mislim sve najbolje i uvek će imati posebno mesto u mom srcu. Ali, već sam igrao protiv njih zimus i bilo je emotivno, ali ću se potruditi da na emocije zaboravim tokomutakmice. Verona je sada moj klub i ona je iznad svega – rekao je Janković.

Verona je već pet kola bez pobede i Janković smatra da je vreme da se ta loša serija prekine.

– Igrali smo sjajno veći deo sezone, bili smo pravi tim, ali je u martu došlo do pada forme. U svakoj ekipi, a pogotovo u klubovima koji možda nisu toliko bogati kao drugi, dolazi do oscilacija u formi i nas je to pogodilo sada. Najvažnije od svega je da smo daleko od opasnosti, što ne znači da ćemo da se opuštamo. Uradićemo sve da u nedelju zabeležimo pobedu i da se onda možda podignemo na tabeli. Samo treba da povratimo duh koji smo imali najveći deo sezone – zaključio je Janković.

Verona trenutno zauzima desetu poziciju, dok je Đenova 13. Meč Verona – Đenova igraće se u nedelju, 30. marta od 15 časova, a u prvomdueluove sezone, „grifoni“ su na svom stadionu slavili sa 2:0.

(Foto:MN Press)

Author: SEM