PRINC RIMA NE IDE U BRAZIL? Prandeli zove Kasana, ne i Totija

Serie A 4. apr 201414:17 > 14:18
Poslednjih nedelja spekulisalo se da bi selektor Italije Čezare Prandeli mogao da u reprezentaciju za Svetsko prvenstvo pozove veterane Frančeska Totija i Antonija Kasana.

Italijanski mediji spekulišu da svet ipak neće uživati u majstorijama „Princa Rima“ Totija, ali da će Kasano biti u sastavu Azura predstojećeg leta.

Prandeli bi sledeće nedelje trebalo da saopšti spisak 35 igrača koji će proći testove fizičke spremnosti u Koversijanu, kao pripremu za Brazil.

Od tih igrača, Prandeli će izabrati 23 igrača za Svetsko prvenstvo u Brazilu, a „Gazeta delo sport“ prenosi da pored Đanluiđija Bufona i Andree Pirla nijedan igrač stariji od 35 godina neće dobiti poziv.

Za razliku od njih dvojice, Prandeli neće napraviti izuzetak u slučaju Totija i Luke Tonija, koji je takođe na zavidnoj formi ove sezone u dresu Verone.

S druge strane, Kasano će se u najgorem slučaju naći na širem spisku i biće u najstarijoj grupi igrača, posle Bufona i Pirla, a uz Tijaga Motu i Alberta Đilardina.

Spekuliše se da će Prandeli pozvati Matiju Destra i Čira Imobila, dok bi u slučaju oporavka do maja Đuzepe Rosi dobio prednost u odnosu na Kasana.

Svetsko prvenstvo na programu je od 12. juna do 13. jula, a Italija će se naći u grupi D sa Urugvajem, Kostarikom i Engleskom.

Author: AK