VIDIĆ: Bićemo dobri ove sezone

Serie A 24. jul 201412:04
Podeli:

Nemanja Vidić očekuje dobru stigao sa Interom najavivši ozbiljan pristup tima i u Ligi Evrope.

Inter je stigao u SAD gde će učestvovati na jakom tuniru sa Real Madridom, Mančester Junajtedom i Romom.

„Važno je da testiramo sebe. Igraćemo protiv najboljih ekipa, protiv dosta dobrih igrača, biće to sjajan test za nas. Nadamo se da ćemo biti dobri i krenuti odatle“, istakao je Vidić.

Vidić se dobro upoznao sa novim saigračima, „nerazuri“ rade već tri nedelje, a odigrali su i jedan test meč protiv niželigaša koga su savladali minimalnim rezultatom.

„Radujem se ovoj sezoni. I tim i klub prolaze kroz tranziciju. Imamo dobru bazu iz prve tri nedelje rada, mislim da možemo imati dobru sezonu“, rekao je Vidić.

Inter nije blistao prošle sezone, imao je 15 pobeda u 38  kola, ali se izborio za Ligu Evrope.

„I Liga Evrope je evropsko takmičenje, nije Liga šampiona, ali će učestvovati nekoliko dobrih ekipa. To je važNadamo se da ćemo proći grupnu fazu, videćemo dokle možemo posle“, rekao je srpski internacionalac.

Vidić je u Junajtedu uglavnom u odbrani sarađivao sa sjajnim Rijom Ferdinandom, sada će mu glavni partner biti Andrea Ranokija.

„Dobro smo se slagali poslednje 2-3 nedelje, dobro se razumemo na terenu i van njega. Ja imam dosta iskustva, sjajno su me dočekali navijači, igrači, već se osećam kao kod kuće, a to je važno za igrača. Najvažnije je da budemo dobri na terenu, a sada je trenutak da napredujemo“, rekao je Vidić.

Author: AK