Eto sigurno ostaje, Lusio još čeka

Serie A 11. jul 201112:50

Kamerunski napadač Samjuel Eto je rekao da ne namerava ovog leta da napusti Inter i na taj način je stavio tačku na brojne spekulacije da je nezadovoljan u klubu iz Milana.

Eto je u razgovoru sa predsednikom „neroazura“ Masimom Moratijem jasno stavio do znanja da svoju budućnost isključivo vidi u dresu Intera.

– Posle osvajanja Kupa Italije sastao sam se sa predsednikom Moratijem i jasno mu stavio do znanja da nameravam da nastavim da igram u Interu. Sledeće sezone imamo velike ambicije i želimo da donesemo mnogo radosti navijačima – rekao je Eto, koji je 2010. sa „neroazurima“ osvojio Ligu šampiona, prvenstvo i Kup Italije i titulu saa svetskom klupskom šampionatu.

Eto je u Inter došao 2009. iz Barselone u sklopu transfera Zlatana Ibrahimovića u klub iz Katalonije. Prošle sezone u Seriji A je odigrao 35 utakmica i postigao 21 gol.

S druge strane Brazilac Lusio još nije našao zajednički jezik sa čelnicima kluba oko produžetka saradnje, koja ističe na leto 2012. Iskusni levi bek insistira na potpisivanju dvogodišnjeg ugovora, a mediji tvrde da su dve strane blizu dogovora.

Author: M. M.