Barardi se izvinio zbog sukoba sa navijačem Modene

Serie A 9. avg 202217:24
Podeli:
Photo by Getty Images

Fudbaler Sasuola Domeniko Berardi viđen je kako ulicom juri navijača Modene nakon što ga je ovaj provocirao nakon šokantnog ispadanja Sasuola iz Kupa Italije. Intervenisala je i policija.

Sasuolo je ispao iz Kupa nakon poraza od drugoligaša Modene (3:2), a Berardi je posle toga učestvovao u zaista nesvakidašnjem incidentu.

Nakon provokacija koje je dobio od jendog navijača, Berardi je preskočio ogradu i pokušao da se obračuna sa njim. Policija je odmah reagovala i pokušala da iskontroliše situaciju. Isto su pokušali i navijači, a dvojici među njima je uspelo da obuzdaju Berardija i udalje ga od grupe navijača Modene.

Berardi se nakon toga izvinio na Instagramu i objasnio je kako je došlo do cele situacije:

„Želim da se izvinim za ono što se dogodilo ispred stadiona nakon meča sa Modenom. Mi smo profesionalci i pre svega moramo da budemo dobar primer mladima. A ja to nisam bio u ovoj situaciji. Razlog za to je što je u ružnom kontekstu pominjano ono što najviše volim – moja supruga i moja deca. To me je duboko povredilo. Još jednom se izvinjavam svim protivničkim navijačima“, poručio je Berardi.

Printscreen
Komentari

Vaš komentar