Čalhanolu: Nadam se da ću igrati za Galatasaraj

Serie A 22. mar 202121:34
Podeli:
Getty Images/Lukas Schulze

Milan igra jednu od boljih sezona u poslednje vreme. Nalaze se na dobrom putu da se vrate u Ligu šampiona, ali u klubu se susreću sa problemima tri velike zvezde kojima ističu ugovori na leto.

Zlatan Ibrahimović, Đanluiđi Donaruma i Hakan Čalhanolu i dalje nisu potpisali nove ugovore. U klubu se žestoko bore da sva trojica potpišu i ostanu. I dok je situacija sa Zlatanom čista, pošto on ima želju da ostane, a inače potpisuje zbog godina sezonu za sezonu, situacija oko preostale dvojice nije tako ružičasta. Pregovori su i dalje u toku, postoje određene razlike u željama klijenata i onome što klub nudi, tako da očekuje vrelo proleće rukovodeće na San Siru.

Ofanzivni vezista iz Turske već je najavio da bi mogao da se vrati u domovinu. I to u tim za koji navija Galatasaraj.

Zašto da ne? Ja navijam za Galatasaraj. Imam zbog njih istetoviranog lava. Iskreno se nadam da ću zaigrati za njih, jednog dana – rekao je Čalhanolu.

E sad, nije precizirao da li će već od leta zaigrati za klub za koji mu srce kuca, ili u smiraj karijere. Kako god, trenutno je igrač Milana, a da li će ostati i posle juna ostaje da se vidi.

Komentari

Vaš komentar