„Derbi Italije“ za Blekija: Juve kvari posao Interu

Serie A 25. jun 202219:11
Podeli:
Nikola Milenkovic
Getty Images/Valerio Pennicino

Gotovo je izvesno da će reprezentativni štoper Srbije Nikola Milenković promeniti sredinu ovog leta. Ali se ne može sa sigurnošću reći gde će da ode, pošto se u trku uključio i Juventus.

Do sada je kao favorit za Blekijevo dovođenje figurirao milanski Inter. Ali neroazuri još nisu pokazali konkretnu nameru, jer čekaju da se odradi neki prioritetni poslovi. U prvom redu da se vidi da li će Milan Škrinijar otići u Pariz.

povezano

Na Meaci je Milenković visoko na listi prioriteta, ali ne i na prvom mestu kada su štoperske pozicije u pitanje. Želja broj jedan je Bremer iz Torina, ali tu Inter vodi veliku bitku sa gradskim rivalom Milanom.

Ovu neodlučnost Intera želi da iskoristi Juventus. Stara dama je već dovela jednog reprezentativca Srbije iz Fiorentine Dušana Vlahovića pre samo šest meseci. Kako je Đorđo Kjelini otišao u MLS, a postoji dobra šansa da ode i Matajs De Liht u Torinu žele da što pre nađu zamenu. I izbor je pao na bivšeg fudbalera Partizana.

Jedino je izvesno da će Milenković otići. Jer njemu ugovor ističe sledećeg leta, a već je prošlog produžio za godinu dana samo da ne bi već sada otišao kao slobodan igrač, već da i klub koji ga je afirmisao zaradi. Cena koju je prvi čovek Fiorentine Roko Komiso ranije tražio oko 40 miliona evra, teško da će biti sada postignuta, ali u Firenci očekuju dobar priliv novca.

Komentari

Vaš komentar