Dibala se izvinio, trio Juvea pred suspenzijom

Serie A 1. apr. 202118:583 komentara
Podeli:
Gabriel Rossi/Getty Images

Veston Mekeni, Artur i Paulo Dibala na stubu su srama zbog organizacije žurke u trenutku kada je čitav Torino praktično u karantinu.

Dok u Torinu hara engleski soj koronavirusa U Mekenijevoj kući organizovana je žurka na kojoj je bilo 10 ljudi, između ostalog i njegovi saigrači Paulo Dibala i Artur. Svi su kažnjeni po 400 evra, ali nestašni trio čeka moguće i suspenzija od strane kluba, koji je pod velikim pritiskom javnosti.

U Juventusu su besni i ozbiljno razmišljaju da suspenduju ovu trojicu igrača, a verovatan razlog što još to nisu uradili je taj što se za vikend igra gradski derbi protiv Torina, a već su u autu suspendovani Bufon, Bonući koji je pozitivan na koronavirus, kao i Merih Demiral zbog istog razloga. Sigurno je da Artur svejedno neće igrati zbog povrede, a tek što se oporavio Dibala očekuje ga „hlađenje.“ Argentinac je ipak rešio da se brže bolje izvini.

Znam da u ovako teškom momentu zbog pandemije koronavirusa širom sveta ne smemo da pravimo ovakve greške, ali pogrešio sam što sam ostao na večeri. To nije bila žurka, ali svejedno sam pogrešio – rekao je Dibala.

Komentari

Vaš komentar