Džeko napušta Romu?

Serie A 25. jan. 202111:40 > 11:42
Podeli:
Paolo Bruno/Getty Images

Ovih dana u fudbalskom klubu Roma vlada pravi haos posle poraza od Lacija u gradskom derbiju, ali i loših odnosa na relaciji igrači-trener Paulo Fonseka, što bi moglo da se odrazi na status Edina Džeka, javljaju italijanski mediji.

Odnos između reprezentativca Bosne i Hercegovine i trenera je već duže vreme narušen, a sada je spao na najniže grane. Uprava kluba radi na tome na izmiri dve strane, međutim to neće biti lak posao jer portugalski stručnjak bi najradije video leđa iskusnom napadaču.

Interesovanje za Džeka postoji od strane više klubova, kako iz Italije, tako i iz Španije i Francuske. Iz Serije A interesovanje su pokazali Inter i Juventus, dok su u Španiji zainteresovani Real Madrid i Barselona. Oba španska kluba bi ofanzivca dovela kao rezervno rešenje u napadu, a Madriđani Romi nude Marijana Dijaza za Džeka. Međutim, ta trampa teško da će moći da se ostvari jer dominikanski napadač ne želi da napusti Real.

S druge strane u priči je i Pari Sen Žermen koji bi poslao Maura Ikardija na pozajmicu u glavni grad Italije u zamenu za Džeka, koji bi takođe došao na pozajmicu.

Sam napadač je rekao da bi on najradije ostao u Romi, međutim mediji na Apeninima smatraju da će uprava kluba ukoliko stigne bilo kakva zadovoljavajuća ponuda biti spremna da ga pusti, pa makar i na pozajmicu.

Vremena za odluku nema previše jer prelazni rok u većini evropskih zemalja traje do 1. februara.

Komentari

Vaš komentar