Eranio poručuje Milanu: Platite Kesiju koliko traži

Serie A 25. dec 202115:412 komentara
Podeli:
Marco Luzzani/Getty Images

Milan je između dve sezone ostao bez dva važna igrača Đanluiđija Donarume i Hakana Čalhanoglua, pošto su im istekli ugovori i postali slobodni igrači. Isti scenario nazire se i za Franka Kesija.

Reprezentativcu Obale Slonovače za nekoliko meseci ističe ugovor, što znači da je slobodan da pregovara posle prvog dana nove godine sa bilo kojim klubom. Pregovori između njega i Milana su zapeli oko visine godišnje plate. Nezvanično on traži oko devet miliona što je mnogo za Milan i ne uklapa se u strategiju troškova. Ipak, legenda rosonera Stefano Eranio veruje da Milan mora naprosto da izađe u susret tim zahtevima.

povezano

Ako njega izgube, gube pola sredine terena. Milan i trener Stefano Pioli zaslužili su poštovanje i divljenje u svetu, ali na primerima Donarume i Čalhanoglua videli smo da to nije dovoljno. Kesijev agent izneo je visoke zahteve, ali ako Zlatan Ibrahimović od 40 godina zarađuje sedam miliona po sezoni, mislim da i Kesi zaslužuje to što traži. Milan mora da napravi ekonomski pomak, jer ne sme da izgubi na isti način tri važna igrača u dve sezone – rekao je Eranio.

Kesi je u Milan došao 2017. a za njegov trasfer ukupno je potrošeno 32 miliona evra.

Komentari

Vaš komentar