Gosens: Tražio sam Ronaldu dres, nije me ni pogledao

Serie A 6. apr. 202110:0910 komentara
Podeli:
Robin Gosens
REUTERS/Alberto Lingria

Bek Atalante Robin Gosens je u svojoj autobiografiji pisao o tome kako ga je Kristijano Ronaldo surovo odbio da zamene dresove posle jedne utakmice Atalante i Juventusa. Nemac kaže da ga je u tom momentu bilo sramota.

Iako su se uloge Atalante i Juventusa sada zamenile, i tim iz Bergama je ispred torinske „stare dame“ na tabeli Serije A, igrači „boginje“ su i dalje daleko manje cenjeni od fudbalera Juvea. Robin Gosens je to svojevremeno najbolje osetio na svojoj koži kada je posle jednog meča sa „bjankonerima“ tražio Kristijanu Ronaldu da menjaju dres.

Posle meča sa Juventusom sam probao da ispunim san da imam Ronaldov dres. Posle meča sam otišao do njega, nisam išao da slavim sa navijačima… ali Ronaldo nije prihvatio. Pitao sam ga ‘Kristijano, je l mogu da dobijem tvoj dres?’ Nije me čak ni pogledao. Samo je rekao: ‘Ne’. Pocrveneo sam od stida„, napisao je Robin Gosens u svojoj autobiografiji.

Otišao sam i osećao sam se malim. Znate trenutak kada se nešto sramotno desi i gledate oko sebe da li je neko drugi primetio. Tako sam se osetio i probao sam da sakrijem to„, kazao je Nemac.

Komentari

Vaš komentar