I ambiciozna Roma želi Nagelsmana

Serie A 20. mar. 202112:28
Podeli:
Julian Nagelsman
REUTERS/Annegret Hilse

Julijan Nagelsman ima ugovor sa Lajpcigom do 2023. godine, ali je ovaj mladi stručnjak već na meti nekoliko velikih klubova iz Evrope koji bi voleli da ga vide na svojoj klupi.

Ukoliko bi Hansi Flik otišao iz Bajerna na kraju sezone, o čemu se još uvek tiho govori, sportski direktor Hasan Salihamidžić bi voleo da na njegovom mestu vidi baš Nagelsmana. Takođe, ukoliko Totenhem reši da menja Žozea Murinja i ukoliko bi se loši rezultati nastavili, onda bi opet mladi nemački stručnjak bio zamena za njega u Londonu. La Republika piše i da je Roma zainteresovana za Julijana.

Porodica Fridkin koja gazduje Romom, zajedno sa generalnim menadžerom Tijagom Pintom, traži opcije da zameni Paula Fonseku u slučaju da „vučica“ ne izbori mesto u Ligi šampiona. Fonseka će navodno izgubiti posao i pored aktuelne pozicije Rome u Evropi jer je taj tim uspeo da dođe do četvrtine finala Lige Evrope i jedini je tim sa „čizme“ koji je ostao u evropskim takmičenjima.

Nagelsman će verovatno morati više puta da razmisli gde želi da nastavi karijeru s obzirom na to da će Bajern i Totenhem biti mnogo finansijski moćniji od Rome, dok sa druge strane klub iz italijanske prestonice sa novim vlasnikom ima nagoveštaje da će imati i velika sredstva za transfere.

Komentari

Vaš komentar