Ibrahimović uskoro saopštava da li završava karijeru

Serie A 17. maj. 202210:43 > 10:501 komentar
Podeli:
Zlatan Ibrahimović
Marco Rosi - SS Lazio/Getty Images

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović saopštiće da li završava igračku karijeru sledeće sedmice, piše Gazeta delo Sport.

Do kraja italijanskog prvenstva ostalo je još samo jedno kolo, a ukoliko osvoji makar bod na gostovanju Sasuolu Milan će osvojiti toliko  čekani Skudeto.

Ibrahimović čeka rasplet prvenstva da bi doneo konačnu odluku i o tome obavestio javnost. Iskusnom napadaču, koji će u oktobru napuniti 41. godinu, ugovor sa Milanom ističe na kraju sezone, a kako stvari stoje klub mu neće ponuditi novi ugovor, ali nije isključeno da se saradnja nastavi u drugom obliku – da preuzme neku od vodećih funkcija u klubu.

Zlatan, iako već mesecima igra pod ogromnim bolovima zbog kojih prima injekcije pred svaki meč, nije previše oduševljen idejom da se penzioniše, iako mu doktori upravo to savetuju. On razmišlja da ide na operaciju kolena, posle koje bi mogao da odigra još sezonu ili dve, u nekom drugom prvenstvu, pre svih u američkom jer već ima unosne ponude nekoliko klubova odatle.

Ipak, kako je zdravlje u pitanju, ma koliko Ibrahimović bio tvrdoglav, nije isključeno da posluša lekare i igračku karijeru ipak završi naredne sedmice.

Komentari

Vaš komentar