Iliev: Želim da radim u inostranstvu

Serie A 12. avg 202215:453 komentara
Podeli:
N1

Doskorašnji sportski direktor Partizana Ivica Iliev u razgovoru za italijanski TotoJuve, portal u službi Juventusa, otkrio je da namerava da radi van Srbije, ali i šta misli o fudbalerima tog kluba Dušanu Vlahoviću i Filipu Kostiću.

„Posle sedam godina rada podneo sam ostavku u Partizanu. To je bila moja odluka, sada želim da se okušam u novoj sredini, van Srbije“, rekao je Iliev.

Iliev smatra da će naredna sezona biti u znaku Dušana Vlahovića.

„U prošloj sezoni je nailazio na poteškoće, ali ovo će biti njegova sezona. Uprkos tome može se reći da je ostavio pozitivan utisak od dolaska u Juventus. Pokazao je da ima kvalitet koji je od malih nogu imao i nagovestio da će tek da se računa ozbiljno na njega“.

Juventus je doveo još jednog reprezentativca Srbije – Filipa Kostića, doskorašnji direktor Partizana smatra da je to dobar potez.

„Dopada mi se njegov stil igre. Uspeo je da se nametne u Bundesligi, što nije lako. Brz je i ima sjajne centaršuteve za napadače, što će odlično koristiti Vlahoviću. Siguran sma da će on i Di Marija svake sezone beležiti po barem 15 asistencija“, rekao je Iliev.

Komentari

Vaš komentar