Jovetić: Voleo bih da se vratim u Italiju

Serie A 13. jun. 202111:22
Podeli:
Claudio Villa/Getty Images

Stevan Jovetić na stolu ima ponude Lacija, Fiorentine, Fenerbahčea, Bešiktšaša, Trabzona, Granade, Kadisa, Nice… U razgovoru sa kolegama iz Italije, najavio je povratak na Apeninsko poluostrvo.

Skoro sedam godina sam proveo u Seriji A, u Fiorentini i Interu. Italija će uvek biti moja druga kuća. Voleo bih da se vratim, ima ponuda, ali imam i dobre ponude i iz drugih zemalja. Videćemo, odlučiću brzo„, rekao je reprezentativac Crne Gore, a zatim nastavio priču sa fokusom na reprezentativca Sbije, Dušana Vlahovića, koji je prošle sezone briljirao u dresu Fiorentine.

Nije čudno što se top klubovi interesuju za njega. Ima tehniku, brzinu, snagu, osećaj za gol. Ima samo 21 godinu i mnogo prostora da napreduje. Što se tiče njegovog odlaska u Juventus, prolazio sam kroz takvu situaciju pre nekoliko godina, ali nisam želeo da izdam navijače Fiorentine i da direktno iz Firence odem u Torino. Ali, to je lična odluka„, rekao je Jovetić, pa nastavio:

Šampionat Italije je sve bolji iz godine u godinu. Vratili su se top treneri, kao što su Murinjo, Alegri, Sari… Siguran sam da se vraćaju zlatni dani Serije A. Da li ću i ja biti deo serije A? Rekao sam već da ću odluku doneti brzo, da nije nemoguće, ali…„, rekao je Jovetić.

Stevan Jovetić je na slatkim mukama, veliki broj klubova je zaninteresovan da ga dovede u svoje redove, a kada je Italija u pitanju, Jovetić ima dilemu – Fiorentina (čije je boje već branio sa velikim uspehom) ili Lacio (što bi bilo novo iskustvo za iskusnog golgetera).

Komentari

Vaš komentar