Juve kvari Milanu posao oko brazilskog vunderkinda

Serie A 26. jul. 202122:57
Podeli:
Kajo Žorž
REUTERS/Gustavo Ortiz

Mladi brazilski talenat Kajo Žorž već je maltene promovisan kao novo pojačanje Milana. Međutim, kada je Merkato u pitanju ništa nije gotovo dok se ne stavi potpis, a to vrlo dobro zna Juventus koji se uključio u trku za Brazilca.

Mladom 19-godišnjem napadaču ugovor sa Santosom ističe u decembru i jasno je da se brazilski klub neće mnogo pitati. U Santosu bi sada bili spremni i da prihvate ponudu Benfike od 10 miliona evra za momentalan transfer, ali sam igrač drži sudbinu u svojim rukama, a on želi u veći klub.

A ta želja ga vodi u Italiju. Milan je momentalno reagovao i gotovo svi mediji na Apeninima objavili su da su dogovoreni lični uslovi i da bi igrač trebalo da dođe na San Siro u januaru. Međutim, onda se u igru uključio Juventus. A kada Stara dama na nešto krene, ona to obično dobija.

Tako je „Sport Italia“ objavio da je Juventus uspeo da minira dogovor igrača sa Milanom i da ga privoli da dođe u Torino. Pošto za sada ništa nije ozvaničeno, treba još sačekati jer sigurno će biti još peripetija.

Komentari

Vaš komentar