Juve za Ikardija spreman da pošalje Dibalu u Pariz

Serie A 9. apr 202119:46
Podeli:
Emilio Andreoli/Getty Images

Italijanski šampion ponovo je izrazio interesovanje za Maura Ikardija. Ali Stara dama nije voljna tek tako da isplati željenu cenu Parižanima i želi drugačiji modalitet transfera.

Kao što je i Paratići izjavio u jeku pandemije Juventus će gledati više da transfere završava trampama, nego samo novcem. Kako piše „La Stampa“ tako pristupaju i pregovorima sa Pari Sen Žermenom. Navodno, Stara dama je voljna da u Pariz u zamenu za Ikardija pošalje Paula Dibalu, sa kojim još nije postignut dogovor oko produžetka ugovora, koji ističe leta 2022.

Sa druge strane, pitanje je koliko su Parižani zainteresovani za takav aranžman. Posebno jer u Ikardijevom ugovoru postoji klauzula po kojoj ukoliko ga francuski šampion proda klubu u Seriji A Interu mora da se isplati 15 miliona evra. Međutim, ako Sveci ostanu bez Kilijana Embapea onda bi Dibala mogao i da bude solidna zamena, tako da još ne treba isključiti ovakav epilog.

Što se tiče Ikardija, njegova želja da pređe u Juventus nikada nije bila sporna, a navodno se njegov agent i supruga Vanda Nara već sastala sa predstavnicima Stare dame.

Komentari

Vaš komentar