Juventus odredio cenu premijerligašima za Vlahovića

Serie A 18. jan 202318:521 komentar
Guliver

Problemi u kojima se našao Juventus kao da su bili signal za one najbogatije klubove širom Evrope da počnu, ne samo da se raspituju za Dušana Vlahovića, već i da ozbiljno pletu mrežu kako bi ga doveli.

Iako je srpski napadač pre samo godinu dana došao u Torino, usled procesa koji se vodi protiv Juventusa, kao i krize upravljanja klubom, ozbiljno se nametnulo pitanje da klub proda najvrednijeg igrača na tržištu. A interesenata ima, naročito iz najbogatije lige sveta Premijer lige.

Arsenal koji je izgubio direktno bitku za njegovo dovođenje prošlog januara i sada je veoma zagrejan. Tu je i Mančester Junajted koji se pominjao i tada, a praktično nezaobilazni igrač u svim transfer spekulacijama Čelsi takođe se pominje kao neko ko je zainteresovan, iako je potrošio blizu pola milijarde na nove igrače za manje od pola godine.

Ipak, Juventus je izgleda spreman za ovakvu situaciju. Kako navodi „Corriere dello Sport“ Stara dama ima spremljenu cenu za premijerligaše i ona nije manja od 90 miliona evra. Podsetimo, Juventus je platio reprezentativca Srbije Fiorentini 80 miliona evra, uz potencijalnih 10 miliona koliko bi mogla Viola da dobije kroz razne bonuse.

Komentari

Vaš komentar