Komiso: Vlahović odbio Real, dobro nam i bez njega

Serie A 24. maj. 202222:392 komentara
Podeli:
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Predsednik Fiorentine Roko Komiso govorio je o Dušanu Vlahoviću, prvenstveno efektu njegovog odlaska, koji praktično se nije ni video, s obzirom da je Fiorentina i bez njega izborila izlazak u Evropu.

– Statistika govori za sebe. Vlahović je u Juventusu postigao sedam, osam golova, isto koliko i njegove zamene Kabral i Pjontek. Tako da nismo mnogo izgubili njegovim odlaskom. Dobro nam je bilo i bez njega – rekao je Komiso.

povezano

Potom se čelnik Fiorentine osvrnuo na decembar i pregovore sa agentima srpskog centarfora, kako oko produžetka ugovora, tako i oko potencijalne destinacije.

– On i njegovi agenti nisu bili baš iskreni. Prvo su bili zadovoljni sa četiri miliona, pa onda su tražili osam, pa zatim šest miliona i procenat. Tada su, sa moje strane, prekinuti pregovori jer nisam hteo da prihvatim tu situaciju. Ne znam koliko su meseci razgovarali sa Juventusom, ali pošto je odbio Real, Arseanl, Atletiko, morali smo da ubrzamo dogovor. Nisam želeo da napravim greške koje su pravili Milan i Napoli i uzeo sam novac, koji nam olakšava posao oko finansijskog fer pleja.

Komentari

Vaš komentar