„Kristijano Ronaldo će sve više izgledati kao rijaliti“

Serie A 11. mar. 202122:37 > 22:592 komentara
Podeli:
Juventus Cristiano Ronaldo Kristijsno
REUTERS/Massimo Pinca

U Juventusu su postali svesni da Krstijano Ronaldo sa 36 godina ne predstavlja budućnost kluba.

Slavni Portugalac je u bogatoj karijeri igrajući za lisabonski Sporting, Mančester Junajted, Real Madrid i sad Juventus osvojio blizu 30 trofeja, među njima i pet pehara Lige šampiona (jedan sa Junajtedom i četiri sa Realom).

Upravo je zbog toga i doveden u Juventus, plaćen 100 miliona evra. Ali na žalost torinske Stare dame već treću sezonu CR7 ne uspeva da „ušati“ pehar osvoji i sa najboljim timom Italije.

Posebno je poslednji neuspeh protiv Porta svima u klubu teško pao. Kao za inat Kristijano Ronaldo ne samo da se nije istakao golovima, već je indirektno bio kriv za odlučujući pogodak njegovih zemljaka. Dok se nalazio u živom zidu prilikom izvođenja slobodnog udarca okrenuo je leđa, lopta mu je prošla kroz noge i završila u mreži Juventusovog gola.

Tim povodom ugledni italijanski novinar Tankredi Palmeri citirao je u četvrtak Džona Elkana, predsednika Fijata, vlasnika Juventusa:

Moramo da gradimo budućnost na mladim igračima, pa moramo da se prilagodimo.

Uz konstataciju da će „Kristijano Ronaldo sve više i više izgledati kao rijaliti„.

Slavni Portugalac će i dalje biti magnet za medije i javnost, ali…

Činjnica je da su torinski crno-beli ponovo eliminisani iz Lige šampiona, trenutno su tek treći u nacionalnom prvenstvu, a Kristijano Ronaldo sa 36 godina, bez obzira na sve dosadašnje zasluge, nije neko na kome veliki klub može da gradi budućnost. Bez obzira na činjenicu da i u tim godina dominira kao napadač u Seriji A gde je trenutno prvi strelac lige sa 20 golova…

Komentari

Vaš komentar