Marota: Najveća greška mi je što sam se cenjkao oko Holanda

Serie A 9. okt. 202114:30
Podeli:
Imago Sports

Bivši direktor Juventusa Bepe Marota je pričao za Gazetu o svojim najvećim poslovnim greškama, a između ostalog je pomenuo da je torinski klub mogao lako da dovede Erlinga Holanda pre nekoliko godina.

Erling Holand je lako mogao da završi u Juventusu da se Bepe Marota nije cenjkao oko obeštećenja koje je bilo potrebno platiti za norveškog napadača. Holand je tada vredeo dva miliona evra, a direktor Intera koji je nekada radio u Juventusu nije želeo da izdvoji toliki novac za ovog tinejdžera.

„Najviše žalim zbog dovođenja Holanda. Bio sam izvršni direktor Juventusa i imali smo priliku da ga dovedemo za dva miliona iz Moldea. Bili smo blizu. Sada je nemoguće da vidimo Holanda u Seriji A. Italijanski klubovi nemaju nikakvu šansu da ga dovedu sledećeg leta“, kazao je Marota za Gazetu.

Holand će veoma izvesno napustiti Dormtund i Borusiju narednog leta, a mnogi velikani ratuju za njegov potpis. U ugovoru stoji klauzula da će Norvežanin otići iz Borusije ukoliko neko ponudi 75 miliona evra za njega.

Erlingov agent Mino Rajola je nedavno rekao da će njegov klijent u sledećem klubu imati i 50 miliona evra po sezoni.

Komentari

Vaš komentar