Miha: Da sam ja Sorijano, izgrdio bih Manćinija

Podeli:
REUTERS/Daniele Mascolo

Fudbaler Bolonje Roberto Soriano bio je deo italijanske reprezentacije tokom martovskog termina kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali za tri utakmice nije proveo ni minut na terenu odlukom selektora Roberta Manćinija, pa je njegov trener Siniša Mihajlović izjavio da bi bilo bolje da je trenirao sa klubom.

Italija je zabeležila pobede nad Severnom Irskom, Bugarskom i Litvanijom – u svakoj utakmici je slavila sa po 2:0.

Serie A:

Da je obratio pažnju na to šta se dešava u Bolonji, Manćini ne bi pozvao Sorijana da mu sedi na klupi tri meča. On je najbolji italijanski vezni fudbaler i mislim da to nije u redu. Da sam znao da će biti tako, bilo bi bolje da je ostao u klubu. To kažem kao trener Bolonje, ali i kao Manćinijev prijatelj. Tri puta sedi. Protiv koga?“, izjavio je Siniša Mihajlović.

Trebalo je da mu učini i da ga uvede u igru. Da sam ja na Sorijanovom mestu, izgrdio bih selektora“, rekao je trener Bolonje.

Sorijano je od početka sezone odigrao svih 28 utakmica u Seriji A i postigao 9 golova. Sledeću priliku da dođe do dvocifrenog broja golova imaće u subotu kada će Bolonja ugostiti Inter, prvoplasirani tim tabele.

Komentari

Vaš komentar