Mihajlović: Mi igrali, oni postizali golove

Podeli:
Siniša Mihajlović, Đenaro Gatuzo
Francesco Pecoraro/Getty Images

Trener Bolonje Siniša Mihajlović Siniša Mihajlović nije bio nezadovoljan izdanjem svog tima u porazu od Napolija 3:1 u 26. kolu prvenstva Italije.

Recimo samo da smo mi igrali, a oni postizali golove. Nažalost, u fudbalu odlučuju golovi i oni su u tom aspektu prošli bolje od nas. Zaslužili smo više s obzirom na to kako smo odigrali,“ rekao je Mihajlović i nastavio:

Povezane vesti

U sredini smo tabele, mogli smo i bolje, ali i lošije, pogotovo ako se uzmu u ozbir povrede. Činimo ono što možemo. Danas ne mogu da se žalim jer momci su preuzeli inicijativu, stvarali šanse i primali golove zbog individualnih grešaka, čak i prilično iskusnih igrača. To me ljuti.“

Srpski trener je optimista i ponavlja da njegova ekipa može da pobedi bilo koga.

Ako budemo ovako da igramo imamo dobre šanse za pobede u budućnosti. Uvek sam govorio da je naš cilj sigurnost. Imamo tim sa kvalitetom da pobedimo bilo koga, kada imamo pravi pristup. Kad nam nedostaje taj stav, možemo da izgubimo od bilo koga. Mi smo ekipa koja stvara mnogo prilika, ali ne postiže dovoljno golova. To je slučaj od početka sezone,“ naveo je Mihajlović.

 

Komentari

Vaš komentar