„Milan prima us***e golove!“

Fudbal 18. apr. 202115:45 > 15:471 komentar
Podeli:
Simon Kjaer
Marco Luzzani/Getty Images

Danski defanzivac Simon Kjer nije štedeo reči govoreći o tome kako fudbaleri Milana igraju u odbrani ove godine, posle pobede „Rosonera“ nad Đenovom i govorio o tome na kojoj će poziciji velikan sa „San Sira“ okončati prvenstvo.

Milan je slavio na domaćem trerenu rezultatom 2:1 protiv Đenove.

AC Milan:

Veoma nam je bitno što smo pobedili. Nije normalno za nas da imamo sedam utakmica na domaćem terenu bez pobede. Morali smo ranije da rešimo ovu utakmicu, ali ovo je svakako korak unapred za nas u odnosu na prethodne utakmice“, izjavio je Simon Kjer.

Mi stalno primamo, izvinite na rečniku, us***e golove. To se ponekad dešava, ali u nekim drugim periodima stvari idu dobro“, rekao je danski defanzivac.

Sa druge strane, trener ekipe Stefano Pioli kritikovao je igru u napadu.

Protraćili smo mnogo šansi i mogli smo da rešimo meč još do poluvremena ili makar manje da se mučimo u finišu. Ipak je ovo sjajna pobeda. Što se triče Rebićevog pogotka, bila je to izvanredna tehnika. On nama obično igra na krilu, ali sada je bio bliže napadu zbog toga što smo imali kadrovskih problema“, izjavio je Stefano Pioli.

Milan se posle ove pobede nalazi na drugoj poziciji šampionata sa 66 bodova, osam manje od prvoplasiranog Intera, koji ima i utakmicu manje. U narednom kolu Milan će ponovo biti domaćin – dočekaće Sasuolo u sredu.

Komentari

Vaš komentar