Milan se konačno dogovorio sa Čelsijem oko Žirua

Serie A 8. jul 202118:583 komentara
Podeli:
Daniel Leal-Olivas/Pool via Getty Images

Želeo je Milan da dovede Olivijea Žirua kao slobodnog igrača, ali ga je Čelsi preduhitrio i iskoristio opciju da produži ugovor sa francuskim napadačem. Ipak, rosoneri nisu odustali od iskusnog golgetera i na kraju su uspeli da postignu dogovor sa Plavcima.

Povratniku u Ligu šampiona očajnički treba centarfor za napad na tri fronta. Od klasičnih napadača imaju samo Zlatana Ibrahimovića koji, em što je u ozbiljnim fudbalskim godinama, em je i ozbiljno povređen.

povezano

Na San Siru su procenili da će najlakše i najpovoljnije doći do Olivijea Žirua, koji nije u prvom planu Tomasa Tuhela, a i pride ima 35 godina i nije igrač od kojeg Čelsi očekuje visoko obeštećenje. Ali pošto je iskoristio opciju produžetka ugovora Plavci će ipak inkasirati neko obeštećenje.

Sky Sports prenosi da su se dva kluba na kraju našla na milion evra, uz bonuse u zavisnosti od učinka. Prošle sezone u dresu Čelsija postigao je 11 golova na 31 utakmici, dok je u dresu Francuske na 110 utakmica 46 puta tresao protivničke mreže.

Komentari

Vaš komentar