Murinjo: Bilo me je sramota da gledam šta sudije rade

Serie A 19. apr. 202210:44 > 10:47
Podeli:
Žoze Murinjo
Maurizio Lagana/Getty Images

U prvoj utakmici 33. kola italijanske Serije A fudbaleri Napolija i Rome su odigrali nerešeno 1:1, a trener gostujuće ekipe Žoze Murinjo nije skrivao nezadovoljstvo suđenjem.

Meč su obeležile tenzije na terenu, a posebno je bilo burno na klupi Rome prilikom svake odluke sudije. Po završetku utakmice portugalski stručnjak je pohvalio svoje igrače, a negativne komentare uputio na račun arbitra.

„Slavio sam remi jer se činilo da je nemoguće da iz te utakmice izađemo sa pozitivnim rezultatom. Ne zato što je moja ekipa igrala loše, već zato što sam osećao da će to biti teško, ako ne i nemoguće. Na trenutke me je bilo sramota stajati uz rub terena i gledati šta Di Belo i Di Paolo rade“, rekao je Murinjo, pa potom objasnio na šta je mislio:

„Želite primer? Možda dva, tri ili više primera? Crveni karton za Zanolija. U svakoj ligi na svietu u prvom poluvremenu dobio bi drugi žuti karton. Drugo, nije suđen penal na Zaniolu. U redu, golman prvi dolazi do lopte, ali ruši Zaniola dok ovaj još uvek može da dođe do nje. Ima toga još puno, ali tu ću se zaustaviti“.

 

Komentari

Vaš komentar