Novi desant Intera na Kostića

Serie A 23. nov. 202119:43
Podeli:
Soccer Football - World Cup - UEFA Qualifiers - Group A - Serbia v Luxembourg - Rajko Mitic Stadium, Belgrade, Serbia - September 4, 2021 Luxembourg's Laurent Jans in action with Serbia's Filip Kostic Srbija
REUTERS/Novak Djurovic

Bio je Filip Kostić veoma blizu odlaska u Italiju letos. Međutim, posle dosta peripetija, ipak je ostao u Frankfurtu. Ali Inter ne odustaje od angažovanja reprezentativca Srbije.

Neroazuri su bili zainteresovani još letos da angažuju prošle sezone najboljeg asistenta Bundeslige, ali su odustali u jednom trenutku. Lacio je iskočio u prvi plan, sve dogovorio sa igračem i kada je trebalo samo konkretizovati prelazak sa Ajntrahtom, došlo je do „afere mejlova“ i transfer je propao.

U međuvremenu interes Intera ponovo se pojačao i kako piše „La Gazzetta dello Sport“ neroazuri su spremili ponudu od 10 miliona evra da već u januaru Srbin dođe u Milano. Za ovaj transfer se javno založio i selektor Orlova Dragan Stojković. U Interu vide Kostića kao idealnu zamenu za Perišića kome na kraju sezone ističe ugovor.

Međutim, Ajntraht nije voljan da pusti Kostića u januaru, makar prema rečima direktora kluba Markusa Krešea. Ali kako Kostiću ističe ugovor 2023. i ulazak u poslednju godinu istog može da proizvede mnoge komplikacije, moguće je i da će popustiti pred napadima šampiona Italije.

U Interu takođe imaju još jedan važan posao. To je produžetak ugovora Marcela Brozovića, kome isti ističe na kraju sezone. Agent se sastao sa čelnicima neroazura i ostaje da se vidi da li će doći do ugovora.

Komentari

Vaš komentar