Potukli se Gasperini i Papu Gomes?

Serie A 15. dec. 202017:47
Podeli:
Reuters, Raphael Marchante

Već danima se govori o sukobu trenera Atalante Đan Pijera Gasperinija i jednog od najvažnijih igrača tima Papua Gomesa. Sukob je toliko eskalirao da se pominje i fizički obračun, što samo pojačava spekulacije da bi Argentinac mogao da promeni sredinu.

Vest da je došlo do fizičkog obračuna preneo je „Gazzetta dello Sport“ i to na poluvremenu utakmice Lige šampiona protiv Mitjilenda. Sukob je počeo kada je Gasperini odlučio da modifikuje formaciju iz 3-4-1-2 u 3-4-2-1 čime je kapiten tima izgubio neprikosnoveno mesto startera.

povezane vesti

Gasperini je ovakve promene objašnjavao time što se Papu Gomes vratio u nacionalni tim Argentine, pa je u strahu da će ga česta putovanja izmoriti, bio primoran da traži alternativna rešenja. Ipak, izgleda da je tu bilo još nečeg, a čitav odnos je toliko kompromitovan da se govori i o tome da će Gomes sigurno napustiti Bergamo već u januaru.

Taj rasplet u niskom startu čekaju Milan i Lacio. Ove sezone odigrao je 15 utakmica u svim takmičenjima uz pet golova i četiri asistencije. Atalanti ne cvetaju ruže ove sezone, pošto su tek osmi u Seriji A. Doduše, plasirali su se u osminu finala Lige šampiona gde ih čeka madridski Real.

Komentari

Vaš komentar