Prade: Milik i Pjontek? Ipak Vlahović

Serie A 1. jan. 202112:01 > 12:29
Podeli:
Getty Image/Gabriele Maltinti

Sportski direktor Fiorentine Danijele Prade u novogodišnjem intervju sumirao je minulu 2020. godinu koja je za njegov klub bila teška iz više razloga.

„Prošla godina nam može pružiti mnogo u smislu iskustva. Godinu smo zaključili neverovatnom pobedom nad Juventusom u gostima, demonstrirajući veliko srce, a to nam je falilo na prethodnim mečevima. Još uvek nismo spremni za najviše pozicije, ali smatram da zaslužujemo bolje od sadašnjeg plasmana“, rekao je Prade, a prenosi Skaj Sport Italija.

Zimski prelazni rok je aktuelan u januaru, samim tim se nameće pitanje šta Fiorentina planira po pitanju transfera. Italijanski mediji su nedavno pisali da Viola želi da dovede novog napadača.

„Odluke moramo da donosimo zajedno sa Prandelijem. Odlučili smo da se fokusiramo na mladog centarfora, a to je Vlahović. Dovođenje Milika ili Pjonteka bi možda bilo korisno, ali ne bi bilo fer jer bi ometalo Vlahovićev razvoj. U ekipi postoje neki nesrećni igrači poput Kutronea, koji želi da igra, a mi želimo da mu izađemo u susret tako da ćemo pokušati da nađemo rešenje koje će zadovoljiti obe strane“, rekao je Prade.

 

Komentari

Vaš komentar