Predsednik Milana: Ne brinem se za Maldinija, Masaru, Leaoa

Serie A 20. jun. 202220:12
Podeli:
Rafael Leao
REUTERS/Daniele Mascolo

Deluje kao da je šampionsko slavlje opilo sve u Milanu. Mnogo je otvorenih pitanja u ovom trenutku, ali predsednik Paolo Skaroni ističe da nema razloga za brigu.

Možda i najurgentnije je pitanje isteka ugovora direktorskog tandema Paolo Maldini-Riki Masara, dvojca koje mnogi smatraju najzaslužnijima za povratak Skudeta. Njihovi ugovori ističu ovog leta, ali Skaroni uveren da će doći uskoro do produžetka istih.

povezano

– Ne brinem se oko tog pitanja. Nemam ni najmanju sumnju da ćemo uskoro postići dogovor sa obojicom. Obojica su veoma važni i uveren sam da ćemo nastaviti zajedno u narednim godinama – rekao je Skaroni.

Drugo važno pitanje tiče se najboljeg igrača Serije A nedavno završene sezone Rafaela Leaoa. Za sjajnog Portugalca navodno se veoma interesuje Real Madrid, a pominje se i devetocifren iznos potencijalnog transfera, na šta Milan u ovom trenutku teško može da ostane imun.

– Leao je, bez svake sumnje, veoma dragocen dragulj za nas. Ali Milan je pokazao da je sposoban da zameni i one koji su se činili nezamenjivim. Sećam se kako je delovala povreda Kjera. Pa smo uveli Kalulua i otkrili novi talenat.

Komentari

Vaš komentar