Predsednik Parme obećava: Vratićemo se u Seriju A

Serie A 4. maj. 202112:091 komentar
Podeli:
Kyle Krause
Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire

Porazom od Torina u ponedeljak Parma je i defitivno ispala iz Serije A. Tim koji je nekada bio velikan i u evropskih okvirima drugi put ispada iz elite, a američki vlasnik Kajl Krause obećava da boravak u drugoj ligi neće dugo trajati.

Parma je čitavu sezonu provela u zoni ispadanja i na kraju se desilo neminovno. „Krstaši“ će igrati sledeće sezone u Seriji B iako su imali odličnu podlogu za aktuelnu sezonu. Prošle su bili u gornjem delu tabele, finansije kluba su bile odlične ali odlazak, pa povratak trenera Roberta D’Averse nije doneo ništa dobro.

Težak poraz kojim se završava teška sezona. Navijačima i gradu Parmi mogu jedino ovo da kažem: Vratićemo se„, napisao je vlasnik Parme Kajl Krause na Tviteru.

On je inače Parmu kupio u septembru 2020. godine kada je preuzeo većinu deonica ovog kluba. Pre nekoliko godina ekipa sa „Tardinija“ je ispala u Seriju D zbog finansijskog kolapsa a bila je izborila čak ulazak u Evropu. Obezbeđen je povratak u elitu, a sada će „krstaši“ opet morati u drugi rang.

Komentari

Vaš komentar