PSŽ dobija konkurenciju za Škrinijara

Serie A 28. jun 202211:07
Podeli:
Milan Škrinijar
REUTERS/Kirill Kudryavtsev

Defanzivac Intera Milan Škrinijar sve je bliže odlasku sa Đuzepe Meace. Kao gotovo sigurna destinacija figurirao je Pariz, ali je Pari Sen Žermen u međuvremenu dobio ozbiljnog konkurenta za dovođenje slovačkog štopera.

Veoma je živo u plavo-crnom delu Milana kada merkato u pitanju. Čeka se svakog časa Romelu Lukaku, ozbiljno se pregovara sa Dibalom. A da bi se svi ti i još drugi poslovi odradili, potrebno je i prodavati.

Pred upravu italijanskog vicešampiona postavila se dilema da li da se proda Lautaro Martines ili Milan Škrinijar, jer to su dvojica za koje vlada najveće interesovanje. Ako ne i jedini oko kojih se drugi klubovi konkretno interesuju.

Ako se pitaju isključivo neroazuri prodali bi Škrinijara. I to za 80 miliona evra, ili 10 miliona manje uz određene bonuse. Kao najzainteresovaniji do sada figurirao je Pari Sen Žermen. Ali šampion Francuske za sada nije ponudio više od 50 miliona evra, što su u Interu odbili.

povezano

Parižani veruju da mogu da dovedu Slovaka za 60 miliona evra, posebno jer imaju u vidu da se Interu žuri da oslobodi sredstva za poslove oko Lukakua, Dibale i defanzivca koji bi zamenio Škrinijara. A na užoj listi su Bremer i Nikola Milenković.

Ono što predstavlja spas za Inter je uključivanje u trku za defanzivca od strane Čelsija. Plavci su pokušali da dovedu De Lihta, ali Juventus ne odustaje od vrednosti otkupne klauzule, koja iznosi 120 miliona evra. Zbog toga se preorjentišu na jeftinija rešenja, a Škrinijar, u ovom trenutku, to jeste.

Komentari

Vaš komentar