Reč legende: Pirlu je potrebna podrška

Serie A 22. mar. 202118:11
Podeli:
Andrea Pirlo
Claudio Villa/Getty Images

Juventus je ispao iz Lige šampiona, sve više zaostaje za Interom i to je situacija koja ne može da zadovolji nijednog navijača Stare dame. Prst krivice upire se, prirodno po komandnoj odgovornosti, u trenera Andreu Pirla.

Pirlo je došao na klupu Juventusa kao čovek bez trenerskog iskustva i na dobrom je putu da bude prvi trener posle 10 godina koji će izgubiti trku za Skudeto. Pride, klub je ispao već u osmini finala Lige šampiona i sve to nameće pitanje da li je on pravi. Svoje mišljenje o nekadašnjem saigraču izneo je legendarni Alesandro Del Pjero posle šokantnog poraza od Beneventa.

povezano

Mnogo stvari ide u pogrešnom pravcu. Tako je bilo i protiv Beneventa, ali i u Ligi šampiona protiv Porta. Primetan je pad koncentracije i rezultati su zabrinjavajući. Situacija u Juventusu je mnogo konfuzna, ne deluje da su svi zajedno u ovome. Imate situaciju da se za tri godine, od odlaska Alegrija, značajno promenila koncepcija. Pirlo je doveden kao projekat i treba mu podrška. Ne bi valjalo odmah preseći – rekao je Del Pjero.

Juventus je trenutno treći sa 10 bodova zaostatka u odnosu na Inter i četiri u odnosu na Milan, a ugrožena je i pozicija koja vodi u Ligu šampiona, pošto je petoplasirani Napoli na samo dva boda zaostatka.

Komentari

Vaš komentar