Roma daje Džeka za Ikardija, vraća se El Šaravi

Serie A 23. jan 202110:53 > 12:002 komentara
Podeli:
Edin Džeko
REUTERS/Alberto Lingria

Kako pišu italijanski mediji u Romi bi mogle da se dese neke bitne promene, a klub bi na šest meseci mogao da napusti Edin Džeko.

Edin Džeko već neko vreme nije u sastavu Rome zbog navodne povrede, a Skaj i Korijere delo sport pišu da se radi o svađi sa trenerom Paulom Fonsekom. Edin zato nije igrao protiv Specije u Kupu kada je Roma izgubila na produžetke.

„Vučica“ navodo Džeka želi da pošalje u Pari sen Žermen na pozjamicu, a radilo bi se o svojevrsnom „trejdu“ jer bi u Romu na pozajmicu došao Mauro Ikardi. Argentinac u Parizu ne igra standardno i često je povređen i uglavnom ulazi sa klupe. Tako bi Parižanima trebao neko standardniji, a Rimljanima neko ko bi bio osveženje u napadu.

Roma međutim pored ove pozajmice ima još aktivnosti na tržištu. Povratak Stefana El Šaravija iz Kine je izvestan i on je na medicinskim pregledima u subotu. On će potpisati ugovor na dve i po godine i imaće platu 3,5 miliona evra po sezoni. Klub dovodi i beka Brajana Rejnoldsa iz Dalasa za koga je bio zainteresovan Juventus. On će najpre stić na pozajmicu, a Roma će imati obavezu da ga kupi za sedam miliona evra.

Komentari

Vaš komentar