Roma spremna za transfer Saše Lukića

Orlovi 30. nov 202212:58
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Saša Lukić je prethodnih dana postao poznat široj fudbalskoj svetskoj javnosti zbog poteza u meču sa Brazilom. Na društvenim mrežama je postao viralan njegov potez kada je u jednom duelu skinuo dres Nejmaru, ali to nije naravno najvažnija stvar zbog koje mu izgleda predstoji bitan transfer.

Još i s početka Svetskog prvenstva pojavile su se informacije da Roma želi Sašu Lukića, a italijanski Kalčomerkato tvrdi da će „vučica“ Torinu ponuditi jednog igrača u zamenu za srpskog vezistu. Radi se o Marašu Kumbuli koji igra u odbrani i pojavio se na svega četiri meča u igri za Romu.

Murinjo je spreman da se tog igrača odrekne i da dovede Lukića koji je standardan u postavi srpske reprezentacije, a već dugo igra solidno za Torino.

Takođe Lukić je prilično pristupačan za Romu jer u Torinu kako pišu Italijani zarađuje 700 hiljada evra mesečno, dok bi Roma bez velikih problema mogla platu da mu udvostruči.

Bivši igrač Partizana će navodno već u januaru zatražiti transfer iz Torina i očekuje se da se on pridruži Nemanji Matiću već na proleće na „Olimpiku“.

Komentari

Vaš komentar