Ronaldo: Žao mi je, ali ne mogu obećati još 20 godina ovoga

Fudbal 6. feb 20212:50 > 2:552 komentara
Cristiano Ronaldo
Valerio Pennicino/Getty Images

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo u petak je proslavio 36. rođendan, a navijačima je obećao da će nastojati da pruža svoj maksimum do kraja karijere.

Fudbaler Juventusa istog dana obeležio je i 20 godina profesionalne karijere.

„Čini se kao da je sve počelo juče, ali ovo putovanje je već puno avantura i priča za pamćenje. Moja prva lopta, prvi tim, prvi gol… Vreme leti“, napisao je Ronaldo na društvenim mrežama.

Povezane vesti

„Od Madeire do Lisabona, od Lisabona do Mančestersa, od Mančestera do Madrida, od Madrida do Torina… Uvek sam davao sve od sebe, trudio sam se da budem svoja najbolja verzija. Zauzvrat ste mi dali ljubav i bezuslovnu podršku. Za to nikada neću moći dovoljno da vam zahvalim. Slavim svoj 36. rođendan i 20 godina profesionalne karijere. Žao mi je, ali ne mogu da obećam još 20 godina ovoga. Ono što mogu da obećam je da ću se uvek truditi, da nikada neće dobiti manje od 100 odsto od mene“.

Ronaldo je najbolji golgeter u istoriji fudbala sa 763 postignuta gola. Portugalac je i najbolji strelac Real Madrida svih vremena (451 gol), najbolji strelac Lige šampiona svih vremena (135 golova) i najbolji strelac Portugala svih vremena (102 gola).

Komentari

Vaš komentar