Ronaldova selidba automobila nema veze sa odlaskom iz Juvea

Serie A 17. maj. 202119:22 > 23:25
Podeli:
Cristiano Ronaldo Kristijano
REUTERS/Sergio Perez

Mnogi italijanski mediji su vest da je Kristijano Ronaldo u nedelju veče počeo transport svojih automobila iz Torina shvatili kao jasan znak da će Portugalac na kraju sezone sigurno napustiti Juvantus. Da li je baš tako?

Kristijano Ronaldo

Oni koji dugo prate karijeru ovog sjajnog fudbalera poručuju navijačima Juventusa da (za sada) odahnu. Selidba automobila pred kraj sezone je nešto što Kristijano Ronaldo uvek radi – pred kraj sezone.

Sinoć se pojavio snimak na kom se vidi kako majstori tovare Ronaldove superautomobile na kamion poznate portugalske kargo kompanije sa sedištem u Lisabonu. Mnogi su pomislili da je to potvrda njegovog odlaska iz Juventusa. Pogotovo što su se pojavile informacije da bi mogao karijeru da nastavi u Sportingu, klubu u kome je i počeo karijeru. Sporting je upravo osvojio prvenstvo Portugala i naredne sezone će igrati u Ligi šampiona.

Dakle, svi uslovi su tu za povratak Kristijana Ronalda u domovinu.

Ko zna, možda se to i dogodi. Ali Skaj Sport Italija tvrdi da 36-godišnji as još uvek nije doneo odluku gde će igrati sledeće sezone. Takođe, dodaje se da Kristijano Ronaldo uvek pred leto seli svoje automobile na različite destinacije. Istina, prošle godine to nije uradio, ali jedini razlog bila je situacija oko pandemije koronavirusa.

Jedan od komšija legendarnog fudbalera rekao je da ga je video kako u nedelju veče kontroliše operaciju selidbe automobila. Dodao je da je Kristijano Ronaldo sasvim običan komšija, koji ne pravi zabave i slične stvari.

Juventus u sredu igra finale Kupa Italije protiv Atalante, a u nedelju u poslednjem kolu Serije A gostuje Bolonji, posle čega će se i defitnitivno znati da li je izborio plasman u Ligu šampiona. Odnosno, da li će Portugalac ostati u redovima Stare dame.

 

Komentari

Vaš komentar