Rosoneri znaju ko vredi: Milan uz Vlahovića želi i Vlašića

Podeli:
Vlahović Vlašić La Gazzetta dello Sport
Print screen/La Gazzetta dello Sport

Uoči utakmice između Fiorentine i Milana italijanski mediji pišu da su Rosoneri bacili oko na mladog srpskog napadača Dušana Vlahovića, kao i da su započli pregovora sa CSKA iz Moskve oko angažmana hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića.

Glavni naslov Gazeta delo Sport od subote je „Vlahović+Vlašić – MILAN(IĆI)“.

Dušan Vlahović igra izvanredno ove sezone za Ljubičaste iz Firence. Postigao je već 12 golova uključujući het-trik pre nekoliko dana protiv Beneventa.

Gazeta delo Sport piše da u Milanu ozbiljno razmišljaju o 21-godišnjem Srbinu, koji je u Italiju stigao 2017. iz Partizana. Upravo se kao glavni adut Rosonera u dovođenju Vlahovića navodi sadašnji trener Stefano Pioli, koji je talentovanog napadača prethodno trenirao u Fiorentini.

To nije prvi put da se Vlahović dovodi u vezu sa Milanom i ostalim vodećim klubovima iz Italije. Gazeta procenjuje da bi transfer mogao da iznosi oko 40 miliona evra. Takođe se navodi da bi mladi napadač u Milanu imao mogućnost da još više napreduje i uči pored iskusnog Zlatana Ibrahimovića.

Istovremeno, isti medij piše da Rosoneri žele i ofanzivnog vezistu Armejaca Nikolu Vlašića. Navodno, već su započeli pregovore sa Moskovljanima. Pominje se i cifra od 30 miliona evra, ali se konstatuje da svi budući planovi ipak zavise od toga da li će ekipa Milana uspeti da se kvalifikuje za Ligu šampiona naredne sezone.

Komentari

Vaš komentar