Teo: Najbolja stvar koja mi se dogodila je odlazak iz Reala

Serie A 19. feb. 202119:41
Podeli:
REUTERS/Alessandro Garofalo

U nedelju je na programu derbi sezone u Seriji A između dve prvoplasirane ekipe Milana i Intera. Glavne role u oba tima imaju bekovi Teo Ernandes i Ašraf Hakimi, kojima je zajedničko da ih se Real Madrid olako odrekao.

Ernandes i Hakimi biće i u nedelju maltene ključni igrači Stefana Piolija i Antonija Kontea i to na pozornici jednog od najvećih derbija. Francuski internacionalac u dresu Milana ističe da je za obojicu najbolja stvar koja im se dogodila odlazak iz kraljevskog kluba.

povezano

Obojica smo igrali malo u Madridu i najbolja stvar za Hakimija i mene je odlazak iz Reala. Ako si tamo a ne igraš, onda nisi srećan i ne dobijaš priliku koju želiš. Uradili smo najbolje i sada smo u Milanu – rekao je Ernandes.

Njih dvojica će biti okrenuti jedan ka drugom i taj duel mogao bi da donese prevagu u duelu, posle kojeg će jedna od dve ekipe biti na liderskom mestu.

Ašraf je neverovatan igrač, ima mnogo talenta, brzinu. Znam ga lično, proveli smo dosta vremena zajedno. Dobar je momak i dobar prijatelj. Na terenu ćemo biti neprijatelji, a posle dobri prijatelji.

Inter u ovaj susret ulazi sa bodom prednosti.

Komentari

Vaš komentar