Trebalo da dovede Stankovića u Sampdoriju, a sada je uhapšen

Serie A 6. dec. 202114:493 komentara
Podeli:
Gettz Image/Stringer

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero uhapšen je ovoga jutra, javljaju mediji iz Đenove.

Prvi čovek Sampdorije je lišen slobode jer je optužen za finansijske malverzacije, da je lažirao bankrotstvo u jednoj od svojih brojnih firmi, koja nije direktno povezana sa ovim klubom.

Ovo nije prvi put da Ferera povezuju sa sličnim stvarima, ali nikada do sada nije bio uhapšen zbog toga.

Zbog učestvovanja u malverzacijama uhapšena je i Masimova ćerka Vanesa, kao i rođak Đorđo.

Inače, Ferero je trebalo da održi danas sastanak sa agentom Falijem Ramadanijem oko dovođenja Dejana Stankovića iz Crvene zvezde u Sampdoriju. On je još pre par meseci pokušao da dovede Stankovića, ali pregovori nisu išli glatko jer srpski stručnjak ima jak ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana do juna 2024. godine.

Rasulo u Sampdoriji

Dok se Stanković sa Crvenom zvezdom bori za duplu krunu i za proleće u Ligi Evrope, Sampdorija se nalazi na 15. poziciji u Seriji A, ali mnogo veći problem od toga predstavlja stanje u samom klubu. Zaposleni navodno već nekoliko meseci nisu primili platu, organizacije gotovo da nema, a sva krivica se svaljuje na trenera D’Aversa. Posle hapšenja Ferera očekuje se da se situacija dodatno pogorša, pa su šanse da se Stanković ove zime preseli u Đenovu sada minimalne. Mediji u Italiji Sampdoriji prognoziraju borbu za opstanak, iako ima još dosta da se igra do kraja sezone.

 

Komentari

Vaš komentar