Vlahović preboleo koronu, na rođendan stiže u Torino

Serie A 27. jan. 202223:05 > 28. jan. 2022 1:131 komentar
Podeli:
xLisaxGuglielmix 0

Italijanski mediji navode da su dogovoreni svi detalji u vezi sa prelaskom Dušana Vlahovića iz Fiorentine u Juventus. Italijanski novinar Fabricio Romano prenosi da srpskom reprezentativcu predstoje lekarski pregledi u petak u Toronu nakon što je dobio negativan test na koronavirus. Spekulacije se sada nastavljaju o visini provizije za agente.

Još uvek nije kristalno jasno koliko će agenti profitirati u ovom transferu, a njihovi zahtevi, prema spekulacijama, upućuju na proviziju od 18 miliona evra. Ipak, La gazeta delo sport navodio da je reč o 10 miliona evra.

To znači da će Vlahovićevi menadžeri od ugovora sa Torinom zaraditi više nego što će Fiorentina platiti za Vlahovićevu zamenu. U Fiorentinu stiže Artur Kabral iz Bazela za 15 miliona evra.

Agenti srpskog napadača sastali su se u četvrtak uveče sa čelnicima Juventusa i završili i poslednje detalje saradnje.

Dva kluba su već sklopila dogovor za transfer od 67 miliona evra, plus osam miliona evra bonusa na osnovu učinka. Partizan, nekadašnji Vlahovićev klub, će zaraditi 2.2 miliona evra (tri odsto transfera).

Vlahović u petak, 28. januara, slavi 22. rođendan, a ugovor će biti potpisan do juna 2026. godine, uz opciju produžetka na još godinu dana.

SofaScore
Komentari

Vaš komentar