Zlatan: Što duže čekaš da osvojiš LŠ to više prija

Serie A 11. sep 202113:013 komentara
Podeli:
xNicolòxCampox

Zlatan Ibrahimović je govorio za Frans fudbal o svojoj karijeri kao i do kritika koje mu mnogi upućuju zbog toga što nikada nije osvojio Ligu šampiona.

Zlatan Ibrahimović i sa 39 godina ne namerava da stane. Prošle sezone je bio odličan u dresu Milana i bio je jedan od najvažnijih igrača za povratak „rosonera“ u Ligu šampiona. To takmičenje Šveđanin poreklom sa Balkana nikada nije osvojio, ali kaže da ga takve stvari ne čine lošijim igračem.

Da sam osvojio Ligu šampiona bilo bi divno. Nisam i to me ne čini lošijim igračem. Kao i oni što mi govore kako nisam osvojio Svetsko prvenstvo. Okej, lakše je to uraditi ako si Francuz. Da se vratim na Ligu šampiona, što je duže čekaš veće je zadovoljstvo osvojiti je, zar ne? I dalje imam ciljeve, hoću da je osvojim. Sve sam osvojio u klupskom fudbalu osim Lige šampiona. Ali ne žalim se jer sam uradio mnogo više nego drugi, srećan sam„, kaže Zlatan Ibrahimović.

On je takođe rekao da nije arogantan, već da je samouveren. Takođe kaže da ima slabosti, da nije Supermen niti Hulk i da ima trenutke ranjivosti. Ipak kada su ga pitali da li mu fali Zlatna lopta, Ibra je dao odgovor u stilu viceva o Čaku Norisu.

Ne nedostaje mi Zlatna lopta. Zlatnoj lopti nedostajem ja. Svi hoćemo taj trofej koji kaže da si najbolji na svetu, ali duboko u sebi ja mislim da sam najbolji. Bilo bi sjajno da je osvojim, ali glasači odlučuju„, dodaje Ibrahimović.

Komentari

Vaš komentar