SK od 21h: Piksi, Matić, Luka, Muslin o kultu reprezentacije

FIFA World Cup 16. mar. 202111:23 > 20:059 komentara
Podeli:
Fudbalski savez Srbije

U utorak od 21 čas na Sport klubu 1 moći ćete da pratite studijsku emisiju o kultu srpske fudbalske reprezentacije. Za naš kanal tim povodom ekskluzivno su govorile velike zvezde – novi selektor nacionalne selekcije Dragan Stojković Piksi, kao i bivši reprezentativci Nemanja Matić i Luka Milivojević i nekadašnji selektor Slavoljub Muslin.

Dragan Stojković Piksi ekskluzivno je govorio o svom mandatu na čelu srpske reprezentacije, a sve ćete moći da čujete na Sport klubu u utorak od 21 čas.

Reprezentacija Srbije:

Poslednjih meseci stanje u srpskoj kući fudbala neretko je kritikovao iskusni vezista Nemanja Matić.

Mislim da nam je fudbal dotakao dno, taj fudbal koji bi trebalo da se zove profesionalni, tako da pokušavam da gledam samo amaterski. Pratim našu decu koliko mogu. Fudbal nam je spao na niske grane“, rekao je između ostalog za Sport klub fudbaler Mančester Junajteda.

Nedavno je odjeknula vest da se iz aktivnog igranja za reprezentaciju povlači i igrač sredine terena Kristal Palasa Luka Milivojević.

Kada je došlo do smene Muslina, ja sam lično zvao Ivanovića i Matića i rekao: ’Ljudi, hajde da probamo da spasimo trenera!’ Odlazi nam trener na pravdi boga. Rekli su mi da je već smenjen“, izjavio je za Sport klub nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Anderlehta i Olimpijakosa.

Jedan od najšokantnijih momenata prethodnih godina u vezi sa „Orlovima“ bila je i smena Slavoljuba Muslina pred Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Moj zadatak je bio da odemo na Mundijal, to smo i uradili sa igračima koje sam ja odabrao. To znači da sam ja odabrao prave igrače. Posle je bilo pitanje da li na Svetsko prvenstvo treba da idu još neki mladi igrači, ili oni koji su izborili plasman. Rekao sam da ću videti“, objasnio je u izjavi za Sport klub nekadašnji selektor reprezentacije Srbije.

Ukoliko vas zanima srpska fudbalska reprezentacija, budite uz Sport klub u utorak od 21 čas. U emisiji će o reprezentaciji govoriti i novinari Sport kluba Ivan Lončarević, Branko Spasojević i Dragan Čiča.

Komentari

Vaš komentar