Sead Hakšabanović ipak stiže u Seltik

Škotska 18. avg 202217:02 > 17:03
Podeli:
Sead Hakšabanović
FSCG

Crnogorski reprezentativac Sead Hakšabanović zadužiće uskoro opremu Seltika, objavio je ruski "Sport ekspres", koji navodi da je klub iz Škotske spreman da plati Rubinu 6,5 miliona evra na ime obeštećenja.

Seltik je prvobitno planirao da odsutane od transfera zbog komplikacija koje mogu da nastanu u poslovanju sa ruskim klubovima, koji su pod fudbalskim embargom, kao i zbog činjenice da je finansijski promet evropskih zemalja sa Rusijom praktično u prekidu od početka sukoba u Ukrajini.

FSCG

Ipak, „Sport ekspres“ navodi, da je na kraju pronađeno rešenje, te da će transfer biti realizovan.

Crnogorski fudbaler je prošlog leta iz Norčepinga prešao u Rubin. Ali, nakon sukoba u Ukrajini, napustio je Kazanj i igrao na pozajmici u švedskom Đurgardenu. Pozajmica je istekla 30. juna, a Hakšabanović nije želeo da se vratio u Rusiju.

Photo by Michael Regan/Getty Images)

Crnogorski reprezentativac je pre nekoliko dana rekao da trenira sam, nakon što je jedno vreme proveo na treninzima u švedskom Halmštadu, klubu u kome je i počela njegova karijera, iz koga je još 2017. godine potpisao za Vest Hem.

Vest Hem ga je poslao na pozajmicu u Malagu, a nakon toga igrao je za Norčeping, odakle je stigao u Rubin. Seltik je aktuelni šampion Škotske, prošle sezone je osvojio titulu ispred Rendžersa i obezbedio direktno mesto u Ligi šampiona.

Komentari

Vaš komentar