„Rekli su mi da Mandarić voli da menja trenere, ali…“

Slovenija 23. sep. 202110:191 komentar
Podeli:
Savo Milošević
Guliver Image / PIOTR KUCZA FOTOPYK NEWSPIX.PL

Možda Savo Milošević nije sjajno počeo trenerski angažman u Olimpiji, ali u poslednjih pet kola je zabeležio četiri pobede i samim tim svoj status u Ljubljani poboljšao.

„Svi su mi pričali da vlasnik Olimpije Milan Mandarić voli da menja trenere. Ali ja sam tvrdoglavi Bosanac i ne verujem dok se lično ne uverim. Verujem u sebe i svoj rad. Mandarić nije jedini u svetu fudbala koji menja trenere. Nažalost, znam ih mnogo takvih. Naprimer Maribor ili Partizan koji je pre nekoliko godina promenio šestoricu trenera za sezonu. Ja nisam zagovornik takvih promena. Potrebni su vreme i kontinuitet da bi se napravili rezultati. Ne može se napraviti uspeh za dva ili tri meseca“.

Milošević smatra da je problem na staru bio u tome što ekipa još nije bila formirana.

„Tim nije bio formiran kada sam stigao, ali nisam od onih ljudi koji plaču i žale se. Sve probleme i prepreke vidim kao izazove za koje treba naći rešenje. Setite se da smo počeli teškim porazom 1:6 od Lokomotive u prijateljskoj utakmici na pripremama. Sada posle tri meseca kad gledam utakmice Olimpije, vidim da smo napredovali“, rekao je Milošević.

 

 

Komentari

Vaš komentar