„Skupljaju lovu po Celju“: Mudrinski ostaje bez ugovora

Slovenija 1. jul 202212:567 komentara
Podeli:
Ognjen Mudrinski
KAMIL SWIRYDOWICZ CYFRASPORT NEWSPIX.PL via Guliver

Ognjen Mudrinski prošle sezone osvojio je titulu šampiona sa Mariborom, bio je najbolji igrač lige i to mu je donelo ponudu Celja da pređe u njegove redove. Od toga, čini se, neće biti ništa.

Nesmotrenost koju je pokazao u, očigledno, komunikaciji sa nekim ko mu je blizak, i komentar na račun unosne ponude Celja mogla bi da ga ostavi i bez para i bez ugovora.

U video snimku koji je procureo, Mudrinski kaže:

„Brate, ubio sam ih. Ubio… Znači, skupljaju lovu po Celju. Je l’ imaš neku crnu kesu da im odneseš da skupe to i da bude lova kod tebe? Ajde, vidimo se brzo“.

Slovenačka Ekipa navodi da u klubu ovaj postupak tumače kao veoma loš te da je zbog toga ceo dogovor stopiran. Kako se tvrdi, Celje više nije zaintersovano za dovođenje srpskog napadača.

„Zbog gluposti je Ognjen Mudrinski ostao bez ugovora iz snova. Pitanje je šta će biti zvanična verzija, ali iz pouzdanih izvora nam je rečeno da su ljudi iz Celja precrtali srpskog špica pošto su odgledali snimak iako su bili pred dogovorom i radilo se samo na detaljima. Reakcija uprave Celja na video u kome fudbaler ismeva njihovu velikodušnost je potpuno razumljiva i logična. Ono što je Mudrinski uradio prevazilazi granice dobrog ukusa. Da ne pominjemo poštovanje prema klubu koji bi mu obezbedio dovoljno novca za miran ostatak života. Kako možete da budete takvi, pitajte Mudrinskog“, navodi se u tekstu Ekipe.

Komentari

Vaš komentar