BAKLJA U GLAVU UZ PALJENJE OBELEŽJA: Remi Partizana u Banjaluci (VIDEO)

Srbija - Super liga 25. mar 201619:58 > 20:51

Fudbaleri Partizana remizirali su u prijateljskoj utakmici protiv Borca u Banjaluci – 0:0.

Kombinovani tim je crno-belih je u najvećem gradu u Republici Srpskoj gostovao povodom proslave 90. godina od osnivanja Borca.

Pred oko 8.000 gledalaca, koji su u pojedinim trenucima skandirali ime haškog optuženika Radovana Karadžića, viđen je odličan meč u kojem se Borac predstavio u lepom izdanju i ni za korak nije usuknuo pred Partizanom.

Radovan B-Pby redakcija1Trener Beograđana Ivan Tomić ovaj duel iskoristio je da šansu pruži veoma mladim igračima uz nekolicinu iskusnih igrača. Pored izostanka igrača zbog reprezentativnih obaveza, u timu nije bilo ni povređenih Evertona, Gogue, Balažica, Vulićevića, Šaranova…

Najbolju priliku u prvom poluvremenu promašio je Jović na pas bivšeg igrača Partizana Maletića, kada je izašao potpuno sam pred Kljajića i onda sa 7 metara prebacio gol. Partizan je na drugoj strani pripretio preko Subića, Fofane i Jevtovića, ali bez rezultata.

U nastavku utakmice Partizan je imao nekoliko odličnih prilika, naročito preko raspoloženog Alena Stevanovića i Vlahovića, a kapiten Saša Ilić je u 49. minutu pogodio prečku. Pred kraj meča domaći su imali sjajnu šansu, ali je Milosavljev prebacio gol.

Ipak, da prijateljska utakmica do kraja ne bude prijateljska potrudili su se domaći navijači.

„Lešinari“ su na istočnoj tribini palili obeležja kluba iz Humske, a bakljom su pogodili i mladog igrača Partizana Marka Golubovića.


Borac – Partizan 0:0

Borac: Ružić, Bečelić, Popović, Dujković, Kiso, Raspudić, Komljenović, Predragović, Maletić, Škorić, Jović.
Igrali su još: Vukliš, Đilas, Prljević, Milosavljev, Zekanović, Trninić, Rajović, Vidović, Ristovski, Đokić, Marjanović.

Partizan: Kljajić, Bandalovski, Perišić, Subić, Jevtović, Vukadin Stefan, Čađenović, Birmančević, Fofana, Golubović, Božinov.
Igrali su još: Jovičić, Ilić Saša, Bogosavac, Đurić Stefan, Stevanović Alen, Vlahović, Nišić, Milošević Uroš.

FOTO FK Partizan

Author: BS