Nikolić: Žele da unesu nemir u Partizan

Srbija - Super liga 24. feb 201713:22 > 13:23
Podeli:
FK Partizan

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je pred utakmicu sa Borcem u Superligi Srbije da se trenutno u medijima stvara negativna slika o ‚crno-belima‘, koja utiče na njegove igrače.

Poslednjih dana u centru pažnje ne samo srpskih medija, već i svetskih, bio je incident sa utakmice sa Radom kada su navijači kluba sa Banjice na rasnoj osnovi vređali Evertona Luiza, koji im je pokazao srednji prst.

Nikolić je u najavi utakmice sa Čačanima pozvao navijače svog kluba da prepoznaju, kako kaže, lošu medijsku situaciju i u što većem broju dođu na stadion na utakmicu koja je na programu u subotu od 17 časova.

Molim publiku da na ispravan način prepozna lošu medijsku situaciju koja se dešava, pojavljuje se gomila negativnih vesti koje se serviraju o Partizanu. Jedino merilo za dolazak na stadion treba da bude igra i rezultati tima“, rekao je Nikolić, „Treba da proradi intat za tu sliku koja se stvara u javnosti, a mi ćemo to vratiti na terenu, budite sigurni u to. Igrači sve to prate, meni prenose saradnici, oni prate više nego ja. Nema dana da se ne pojavi informacija koja za cilj ima da nam unese nemir, ali ja mislim da se to neće dogoditi“.

Partizan trenutno drži drugo mesto na tabeli sa 51 bodom, šest manje od Crvene zvezde, dok je Borac na pretposlednjoj poziciji sa samo 18.

Imam poverenje u svakog igrača da će opravdati šansu na najbolji mogući nači. Naš cilj se ne menja protiv koga god da igramo i u kom god sastavu. Očekujem agresivan, motivisan i borben Partizan, koji zna šta želi i koji će tražiti put do nove pobede“, istakao je Nikolić, „Želimo da igramo dopadljivo, lepo i atraktivno. Zavisi od raspoloženja igrača, kvaliteta protivnika, ipak nismo sami na terenu. Pobede vode ka krajnjem cilju, a ovog trenutka je najvažnije da pobeđujemo.